Aanbod

Traditionele Thaise yoga massage

1u = 60 €
1u30 = 70 €

Prijzen bevatten een ontspannend voetbad met Thaise olie voorafgaand aan de massage + vers vruchtensapje of thee na de sessie. Tevens wordt comfortabele kledij voorzien.

Bij een eerste bezoek kan u zich verwachten aan een intake-gesprek van circa 15 min zodat er beter kan ingewerkt worden op uw persoonlijke noden en problemen. Er worden echter nooit diagnoses gesteld.

Aroma Herbal Oil Massage

1u = 60 €
1u30 = 75 €

Deze relaxatiemassage is een unieke mix van Thaise, Zweedse en Indische massage uitgevoerd op een tafel met gebruik van aangepaste oliën.

Sportmassage

30 min = 35 €
1u = 60 €


Sportmassage bevordert het herstel na een wedstrijd of training, voorkomt blessures en draagt bij tot een meer effectieve training en een betere sportprestatie.

Sportmassage kan op vier verschillende momenten worden aangewend:
1. één of enkele dagen na een training of wedstrijd;
2. voorafgaande aan een sportieve activiteit (samen met warming-up);
3. tussendoor (tijdens een toernooi);
4. direct na, of binnen enkele uren na een wedstrijd.

VOOR het leveren van de prestatie richt de massage zich op het verhogen van de spierspanning en het verbeteren van de doorbloeding.
NA het sporten is het doel van de massage tegenovergesteld, dan zorgt de massage ervoor, dat de spieren opnieuw ontspannen en dat  afvalstoffen (zoals melkzuur) sneller worden afgevoerd.

Sportmassages worden nooit gegeven bij spierscheuren en ontstekingen.

Thaise voetmassage

1u = 50 €

Ter voorbereiding op de massage wordt uw doorbloeding geactiveerd met een warm kruidenvoetbad. Niet enkel de voeten, het gehele onderbeen wordt gemasseerd, alsook worden de reflexzones van de voeten gestimuleerd. Deze zones corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren.

Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Een thaise voetmassage werkt sterk ontspannend en reinigend.

Hoofd-, nek- en schoudermassage

1u = 50 €

Deze massage is uitstekend geschikt wanneer de spieren in de nek en schoudergordel vast zitten, wanneer er zich symptomen als hoofdpijn voordoen,… . Door de diepere inwerking op de weefsels maakt men niet alleen de spieren los, het heeft ook een diepe ontspannende werking.

css.php