Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php:1321) in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51 Massage Gent

Massage

Massages

Elke massage is als een unieke dialoog zonder woorden, met mijn handen luister ik naar het verhaal dat jouw lichaam vertelt.

Thaise yoga massage

Thaise yoga massage bestaat uit een serie van bewegingen en spierstretches langs energielijnen en drukpunten van het lichaam, uitgevoerd op losse kledij op een massagemat en dit zonder het gebruik van oliën.

Bij Thaise yoga massage gaat men verder in op de mechanische functie van het lichaam door dieptewerking van gewrichts- en spierspanning. Het omvat veel meer dan de zachte basisknedingen van de bovenliggende spieren. De focus ligt niet enkel op de anatomische bouw van het menselijk lichaam, maar er wordt door perifere stimulatie ook ingewerkt op de energieflow of Chi (= levensenergie), waardoor ook interne effecten geproduceerd worden.

Thaise yoga massage is een oude kunst die het lichaam zowel fysiek, emotioneel als energetisch raakt.

 

Relaxatie Massage

Met een relaxatiemassage neem je even tijd voor jezelf om lichamelijk en mentaal tot rust te komen. Door de verfijnde manier van aanraken en afwisseling in intensiteit van druk is het een zalige manier om los te laten waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe energie.

Voor de massage worden natuurlijke oliën gebruikt, waaraan biologische etherische oliën toegevoegd kunnen worden. 

Rugmassage

De rugmassage is uitstekend geschikt bij lage rugpijn, pijnlijke en vermoeide schouder- en nekspieren, bij spanningshoofdpijn, verminderde beweeglijkheid of blokkages van de nek, … . Niet alleen de spieren en eventuele spierknopen worden losgemaakt, de rugmassage heeft ook een algemeen diep ontspannende werking. 

Hoofd-, nek- en schoudermassage

De schouder -en nekregio kan veel spanningen opstapelen door gebrek aan variatie in houding, repetitieve bewegingen en diverse vormen van stress. Hierdoor kan men vermoeide spieren, hoofdpijn, mobiliteitsvermindering,… ervaren.  Vloeiende, rustige bewegingen zorgen voor relaxatie en verlichting.

Sportmassage

Bij een sportmassage wordt de aandacht voornamelijk gevestigd op de spiergroepen die het meest belast worden, eigen aan je sportdiscipline. De sessie wordt opgebouwd aan de hand van verschillende diepwerkende technieken om het herstel te bevorderen, de circulatie te verhogen en de sportprestaties te verbeteren.

Zo kan een sportmassage bijdragen om je spieren en lichaam in een optimale conditie te brengen zodat je met een goed gevoel je geplande sportevent kan aanvangen.

Een sportmassage is voor zowel de recreatieve als de competitieve sportliefhebber en kan ingepland worden voor of na een training of wedstrijd.

Voetmassage

De reflexzones van de voeten worden met een houten voetmassagestick gestimuleerd. Deze zones corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren. Eveneens wordt de doorbloeding en de lymfe gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Een Thaise voetmassage werkt sterk ontspannend.

Kinesitherapie en zwangerschapsmassage Gent Chi Arte

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een bijzondere, maar ook spannende tijd. Een periode met veel veranderingen in je lichaam, die gepaard kan gaan met vermoeide benen, lage rugpijn, bekkenpijn,… . In deze periode is het belangrijk om goed voor jezelf en je baby te zorgen. Gevoelens, gedachten en emoties van de moeder hebben een invloed op de gezondheid van het kindje. Als je je als moeder ontspannen voelt en lekker in je vel zit, werkt dit positief door naar de baby. 

Een massage kan gegeven worden vanaf de 3de maand van de zwangerschap tot vlak voor de bevalling. Wanneer je minder mobiel bent of meteen wil verder relaxen in je eigen vertrouwde omgeving, is het ideaal om deze massage bij je thuis te laten doorgaan.

Prijzen

Thaise yoga massage
60 min = 65 €
90 min = 85 €
 120 min = 115 €
Relaxatie massage
60 min = 65 €
90 min = 85 €
120 min = 115 €
Rugmassage
 60 min = 65 €
Hoofd-, nek- en schoudermassage
60 min = 65 €
Sportmassage
60 min = 65 €
Thaise voetmassage
60 min = 65 €
Zwangerschapsmassage
60 min = 65 €
90 min = 85 €

 

Vraag gerust naar onze massagecadeaubons en beurtenkaart formules.

De massage kan plaats vinden in onze praktijk, bij je thuis, tijdens een evenement of in je bedrijf.
De verplaatsingskost bedraagt € 0,35 / km.
Facebook
Instagram