Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php:1321) in /customers/3/2/f/chi-arte.be/httpd.www/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51 Over mezelf

over mezelf

Bewegen is altijd een passie van me geweest. Als gymnaste op topsportniveau leerde ik mijn eigen lichaam kennen op een heel intense manier: de mogelijkheden, de uitdagingen, de beperkingen ervan, maar vooral ook het plezier van bewegen en het voelen stromen van energie door mijn lichaam. Dat ik uiteindelijk van bewegen mijn werk zou maken was dan ook niet onlogisch.

Tijdens een bezoek aan Thailand leerde ik de kunst van het masseren kennen. Er ging een nieuwe deur open in de boeiende wereld van het lichaam. Ik raakte gefascineerd door de kracht van aanraking. Aan een aantal befaamde instituten in Thailand volgde ik sindsdien diverse massageopleidingen (o.a. Sunshine Massage School, Namo, Lek Chaiya Nerve Touch,…). Ook in binnen- en buitenland volgde en volg ik tal van opleidingen om me te blijven verdiepen (o.a. Zweedse massage, sportmassage, craniosacrale therapie, Hawaiiaanse massage,…).

Om de werking van het menselijke lichaam grondiger te leren begrijpen en de oorzaken van klachten zowel breder als gerichter te achterhalen, besloot ik een masteropleiding kinesitherapie te volgen. Mijn rugzak kreeg zo nog meer inhoud, en zal zich door mijn leergierigheid ongetwijfeld verder vullen, aangezien dit domein eindeloos is.

In mijn praktijk begeleid ik mensen via massage, beweging en kine. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen meer vrijheid voelen in hun lichaam. In de sessies neem ik je graag mee in de kunst (arte) om je levensenergie (chi) optimaal te laten stromen.

Welkom bij Chi Arte.

 

Facebook
Instagram